You are here: Home » Beauty » UPDATE: Philips Vibrator

UPDATE: Philips Vibrator

geschreven door Constance

Ik heb echt heel goed moeten speuren maar ik heb de 3 verschillende modellen (met foto) van de Philips Vibrator gevonden.

De Warm Intimate Massager is verkrijgbaar in 3 modellen, de 1e set bestaat uit een ‘Massager’ inclusief een paar waxinelichtjes. De 2e set is de Warm Intimate Massager. En de 3e set bestaat uit een ‘Massager’ voor hem en haar. Wat is er nu zo bijzonder aan de Warm Intimate Massager? De 1e twee sets zijn om elkaar apart in de stemming te brengen en de 3e set heeft voor hem en haar een massager die meer anatomisch gevormd is zodat je als stel gelijktijdig kan genieten en ontspannen op een intieme manier. De vormen zijn in ieder geval niet vergelijkbaar met een ‘normale’ vibrator en je kunt de massagers voorverwarmen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com