You are here: Home » Interieur » Geur van kleur

Geur van kleur

geschreven door Constance

Vind je tijdens en na het schilderen het verfluchtje wat tijdens en achteraf in huis blijft hangen niet lekker? Hiervoor is een oplossing! Het is al een tijdje op de markt maar ik vind het toch leuk om even onder de aandacht te brengen. Wijzonol verf voegt op verzoek een lekker geurtje toe aan zijn muurverven.

Er zijn zeven geurlijnen die in de winkel worden toegevoegd aan de muurverf. De geur komt vrij tijdens het verven en na een paar dagen is de geur verdwenen en de kleur blijft. En nog en handige tip; Als je twijfelt over een kleur koop dan een klein proefblikje verf, als de kleur je dan toch niet bevalt heb je niet gelijk een liter verf over waar je niets aan hebt.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com