You are here: Home » Interieur » Bye bye fruitvliegjes!

Bye bye fruitvliegjes!

geschreven door testman

Voor veel mensen is de keuken één van de meest favoriete plekken in huis. Maar soms blijf je er liever even vandaan. Vooral in steden hebben veel mensen er last van: fruitvliegjes! Nu is voorkomen natuurlijk altijd beter dan genezen, maar heb je last van fruitvliegjes dan hier een supertip!

Op Re-Nest vond ik een geweldige tip die je helpt van al die vervelende vliegjes af te komen. Download de pdf met daarin de ‘bouwplaat’ voor de kegelvormige papieren ‘val’. Knip hem uit en rol hem op tot een kegel. Zet hem in een potje of glas waarin je op de bodem een beetje appel cider azijn of een plakje rijpe banaan legt. En nu maar wachten tot de fruitvliegjes toehappen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com