You are here: Home » Gadgets » James Bond telefoon

James Bond telefoon

geschreven door Constance

Wil je dezelfde (exclusieve) telefoon die James Bond (Daniel Craig) gebruikt in de allernieuwste Bond film Quantum of Solace? Haast je dan naar de winkel.

Sony Ericsson brengt nl. in gelimiteerde oplage de titanium C902 uit! Je krijgt bij dit bijzondere mobieltje oa. een geheugenkaart met speciale 007 features.  Zo staat hier het 1e niveau van een geheimagentenspel op en biedt ook de kans om te ontdekken wat het betekent om een geheim agent te zijn. Verder staan er op de telefoon en de geheugenkaart een kleurentrailer van de film, interviews en exclusieve wallpapers en screensavers. De C902 wordt in de film gebruikt door James Bond om bewijzen vast te leggen en hem tijdens zijn missie te assisteren. De 5MP camera heeft een unieke uitschuifbare lenscover en verlichte iconen voor snelle en simpele toegang tot cameraopties, gezichtsherkenning, flits en autofocus. Ook heeft de telefoon Picture blogging, voor het uploaden van foto’s naar weblogs, en PictBridge, voor het direct afdrukken vanaf een printer zonder dat je een pc of laptop nodig hebt. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com