You are here: Home » Design meubels » Uniek servies

Uniek servies

geschreven door testman

Soms wil je het perfecte servies vinden. Dan wil je precies dat ene bloemetje dat ook in je gordijnen zit op je bord hebben. Of misschien wil je wel complete tekeningen op je bord. Helaas is dit soms moeilijk te vinden. Maar er is een oplossing!

Porseleinverf! Hiermee schilder of sjabloneer je een patroon of afbeelding op je servies. Als je klaar bent bak je het af in de oven en kan je servies gewoon de afwasmachine in! Het is ook leuk om te doen met kinderen. Laat ze hun eigen beker schilderen en ze willen nergens anders meer uit drinken!

Het bord op de afbeelding is een ontwerp van Krisatomic. Porseleinverf is onder andere verkrijgbaar bij Pipoos.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com