You are here: Home » Eten & koken » Tefal ActiFry

Tefal ActiFry

geschreven door Constance

En dan nu het verslag van de 2e test: gemarineerde kippendijen in de Tefal Actifry. Deze gaan normaal gesproken in een braadzak in de oven en dat duurt ong. 45 minuten voordat ze klaarzijn.

Ik heb ze (exact volgens de gebruiksaanwijzing) zonder olie in de Tefal Actifry gedaan en en de timer op 30 minuten gezet. De kippendijen waren behoorlijk bleekjes toen ze in de pan gelegd werden maar dat werd al snel anders. En toen na 30 minuten de bel ging had ik 2 mooi gebruinde kippendijen! Maar waar ik wel behoorlijk van schrok was van het vet dat onderin de pan zat. Toen kwam de smaaktest: een heerlijk knapperig velletje en het vlees was lekker sappig, dus niet droog. En in dit geval was ik 15 minuten eerder klaar dan normaal als ik de dijen in de oven doe.

Update: ik heb bericht gekregen van Tefal dat je helaas geen kroketten en bitterballen in de Tefal ActiFry kunt klaarmaken. Dus de ‘krokettentest’ gaat niet door.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com