You are here: Home » Gadgets » Opvouwbare etensbak

Opvouwbare etensbak

geschreven door Constance

Ik kwam dit (leuke) product tegen op vakantie.blogo.nl

Neem je regelmatig je hond mee in de auto (bijv. tijdens de vakantie of met een lange autorit) dan is het wel handig om water bij je te hebben, want de hond kan behoorlijk dorst krijgen, zeker als het warm is buiten. Neem dan Fido (zo heet deze opvouwbare etensbak) mee en je hebt geen kind meer aan je hond. De Fido bestaat uit 2 bakken die je tegen elkaar aan kunt opvouwen. Er zit ook een rekje aan de zijkant waarin je een fles water kunt doen. En eenmaal op de plaats van bestemming (of tijdens een tussenstop) open je de Fido, giet water en brokken in de bakken, en drinken maar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com