You are here: Home » In & om het huis » Veelzijdige verlichting

Veelzijdige verlichting

geschreven door Constance

Schijn een lichtje op mij!
Plaats er uw mooiste planten in om het prachtige effect optimaal te ervaren.

Absoluut design, dat is waar Bloom voor staat. Dat laten ze ook weer zien met de Bloom Pill. Een lichtgevende bloempot die met zijn vormgeving relatief weinig ruimte inneemt. De PILL trekt hoogstwaarschijnlijk ieders aandacht met zijn sfeervolle licht en prachtig design. De PILL is zowel zonder als met inhoud een ware Eye-catcher in uw huis of tuin.
De PILL is er in drie maten; 70/ 90/ 107 hoog met doorsnede  40/50/60, in diverse kleuren en verkrijgbaar vanaf € 229,=.                                                      
De producten van Bloom zijn verrassend, functioneel en veelzijdig. Bloempotten met verlichting, een vaas met verlichting, een handige pot voor uw kerstboom… En natuurlijk zijn de producten multifunctioneel wanneer u er een andere bestemming aan geeft. Wat dacht u van een verlichte wijnkoeler? Of een speciale houder voor ijsblokjes? Bloom zorgt voor een aangename gezelligheid in uw woning of tuin, en staat garant voor sfeer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com