You are here: Home » Design meubels » Speelse bar

Speelse bar

geschreven door Constance

De bar is weer helemaal terug in het interieur, en wordt tegenwoordig ook als eethoek gebruikt.

Deze vierkante Splittafel (160 x 160 cm) op barhoogte (95 cm) is van massief hout. Het blad rust op twee staande wangpoten en bestaat uit twee afzonderlijke delen, die tegen elkaar geschoven kunnen worden.  Met bijpassende barkrukken die voor een speelse en gezellige sfeer zorgen.

De Splittafel is een product van Art of Living. Art of Living staat voor Dutch design zonder poespas. Niks geen overbodige opsmuk of tierelantijnen, maar puur ambachtelijk vakmanschap met een absolute voorliefde voor massief hout.

Maatwerk is een belangrijke troef van Art of Living. Vrijwel alle ontwerpen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen (maat, houtsoort, (lak)kleur, stof/leer) en op aanvraag zelfs exact op maat verkrijgbaar. Strak en sober, eigentijds en tijdloos tegelijk, zijn de tafels, stoelen, kasten en andere meubels van Art of Living de designklassiekers van morgen. Om vanaf vandaag van te genieten; dag in, dag uit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com