You are here: Home » Gadgets » Stoelhoezen

Stoelhoezen

geschreven door Constance

Er zijn hordes mensen die een stoel in de trein of het vliegtuig een beetje ‘viezig’ vinden, want het idee dat op die stoel al honderden mensen gezeten hebben….. (Ikzelf vind het wel vies dat er ouders zijn die hun kind een schone luier omdoen op een passagiersstoel en dat jij dan weer op diezelfde stoel moet gaan zitten, zeker omdat er speciale klaptafels beschikbaar zijn in de vliegtuigtoiletten.)

Maar heb je, een beetje, last van smetvrees dan zijn er nu Plane Sheets. Dit zijn losse hoezen (verkrijgbaar in 2 maten; eentje voor stoelen in de Economy Class en eentje voor Business Class) die je over je stoel schuift. Er zijn 2 types; een weggooiset en een uitwasbare versie. De weggooihoes is alleen verkrijgbaar in het blauw maar de herbruikbare hoes kan je kopen in verschillende effen kleuren maar ook in een hippe streep of een keke tijgerprint of zebrastreep.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com