You are here: Home » Gadgets » Handig tasje

Handig tasje

geschreven door Constance

Ik ben altijd mijn mobieltje kwijt in mijn tas (hoe groot of hoe klein de tas ook is) en dat wordt alleen maar erger want je krijgt steeds meer gadgets in je tas.

Ik ben dus niet de enige want de Celi is uitgevonden. En ‘Celi’ is een tasje van leer (in 12 verschillende kleuren/prints te koop) waarin je je mobieltje en je MP-3 speler heel netjes kunt opbergen. Ook zit er een vakje in voor je creditcards en papiergeld, dus hoef je ook geen portemonnee meer mee te nemen, heel handig voor als je uitgaat of naar het strand wilt. Hij wordt geleverd compleet met draagriempje en een clip zodat je ‘m ook aan je tas of riem kunt vastmaken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com