You are here: Home » Gadgets » Inklapbare hakken

Inklapbare hakken

geschreven door Constance

Onder de noemer ‘het moet niet gekker worden’ kwam ik het volgende tegen: inklapbare hoge hakken!

Camileon Heels heeft het ei van Columbus uirgevonden (vinden ze zelf). Je kunt nl. de hakken van de alle pumps die zij verkopen inklappen. Dus zo heb je een hoge hak van ong. 20 cm. en ingeklapt is deze hak nog maar 14 cm. Er zijn momenteel 16 verschillende modellen te koop en dit zijn oa. slippers, slingback’s, pumps met open teen en natuurlijk het klassieke model pump. Helaas worden de pumps met inklapbare hakken momenteel alleen nog binnen de VS verstuurd maar er zijn ook een groot aantal ‘echte’ winkels die deze revolutionaire schoenen verkopen. En wil je zien hoe het werkt, kijk dan snel op dit Youtube filmpje. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com