You are here: Home » Accessoires » Philips Digitale Voice Tracer

Philips Digitale Voice Tracer

geschreven door Constance

Philips heeft een nieuwe gadget uitgebracht, nl. de Digitale Voice Tracer 7890.

Dit handige apparaatje is een MP-3 speler, FM radio en een digitale recorder in een. Waardoor je kunt opnemen en waar en wanneer je maar wilt. Zo is ie perfect voor het opnemen van vergaderingen, notules of geheugensteuntjes en deze kan je later weer beluisteren. Maar ook je favoriete nummers kunnen gedownload worden of je luistert onderweg of op kantoor naar de radio. Er zijn 4 aparte dicteermappen en er is 1 muziekmap. Ook heeft de Philips Digitale Voice Tracer 7890 een alarmklok zodat je aan belangrijke afspraken wordt herinnert. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com