You are here: Home » In & om het huis » Karpet voor buiten

Karpet voor buiten

geschreven door Constance

Een origineel en kleurrijk outdoor karpet Freek® dat zacht aanvoelt en gemaakt is van aaibare zachte maar zeer duurzame vezels die bestand zijn tegen regen en zonneschijn. Ideaal voor decoratie van tuin, terras, balkon of patio. In combinatie met lounge meubelen creëer je zo een eigen hippe hoek. De enige grens is je eigen fantasie en creativiteit.

Er zijn 2 collecties beschikbaar. “Colours of imagination” deze collectie bestaat uit 6 felle, hippe kleuren: Juicy Orange, Azure Blue, Pink Candy, Fresh Lime Green, Mellow Yellow en Sparkling Lavender en “Colours of the elements” deze collectie bevat natuur tinten: Pearl White, Champagne Gold, Oxygen Silver, Amaretto Satin, Lava Grey en Truffle Brown.

Freek® is een nieuw merk, een nieuw product en is verkrijgbaar in diverse maatvoeringen, vanaf 1,5 bij 1,5 meter. Verkoopadviesprijs vanaf € 345,00.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com