You are here: Home » Design meubels » Wat te doen met tapijtstalen?

Wat te doen met tapijtstalen?

geschreven door testman

Ook dit jaar was er weer de designcontest van Ample Sample. Wat deze wedstrijd inhoud? Jaarlijks worden er door de tapijtindustrie meer dan 700.000 tapijtstalen verzonden naar bijvoorbeeld architecten en interieurarchitecten. Deze stalen worden na gebruik gewoon weggegooit. De Ample Sample design contest is op zoek naar orginele ideeën om deze stalen te recyclen. De ‘people choice’ winaar van dit jaar was de ‘Green Screen’ gemaakt van meer dan 150 stalen van zo’n 13,5 bij 18 inch.

Hoe je deze ‘Green Screen’ maakt vind je op de site van Ample Sample. Hier zijn uitgebreide instructies te downloaden van deze en andere inzendingen van de wedstrijd. Ook de inzendingen van vorig jaar zijn nog te bekijken en te downloaden!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com