You are here: Home » Gadgets » Fopspeen

Fopspeen

geschreven door Constance

Het bekende spenenmerk Difrax heeft een bijzondere (en exclusieve) collectie fopspenen in haar collectie opgenomen.

De Limited Edition spenen zijn nl. ontworpen door bekende Nederlanders, zoals Caroline Tensen, Suzanne Klemann en Henk Schiffmacher. Tevens zijn zij de ambassadeurs voor de stichting Orange Babies en van elke verkochte speen gaat er daarom ook 1 Euro naar dit goede doel. De speen van Henk Schiffmacher is zwart en heeft op elke hoek een doodskop van een piraat. (Deze speen was binnen 24 uur bij de webshop van Difrax uitverkocht, je kunt nog wel terecht voor bij de Etos maar op = op!) De Limited Edition collectie is vanaf nu zes weken lang verkrijgbaar bij Etos en via de Difrax webshop. De totale opbrengst zal stichting Orange Babies besteden aan de opbouw van een kraamkliniek in het stadje Kaoma, Zambia. Orange Babies steunt de opbouw voor een nieuwe, moderne afdeling gynaecologie en verloskamers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com