You are here: Home » Gadgets » Theezeefje

Theezeefje

geschreven door Constance

Ik heb zelf altijd losse thee (vind ik nl. veel lekkerder dan thee in een zakje) maar ik vind een thee-ei altijd een beetje onhandig, want of je doet teveel thee in het ei en dan wordt de thee heel sterk, of je doet er te wenig thee in.

Het Duitse designmerk Koziol heeft hier nu een hele goede (en vooral ook hele mooie) oplossing voor. Zij hebben nl. theezeefje Audrey in de collectie opgenomen. Audrey is ontworpen door Selma Serman en is leverbaar in verschillende kleuren (transparant zwart, rood en oranje, pastelgroen, -roze en -lila). Het theezeefje past eigenlijk op elk kopje of mok en heeft precies de juiste maat voor een portie losse thee. De
bloem fungeert als theezeefje en de blaadjes als een soort
druppelopvangblaadje. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com