You are here: Home » Gadgets » Harde schijf

Harde schijf

geschreven door Constance

Ik heb dus, na een crash van mijn interne harde schijf vorig jaar, ook een losse harde schijf aangeschaft, maar natuurlijk in het zwart, want een externe harde schijf in een kleurtje? ‘Mevrouwtje, dat bestaat helemaa niet.’

Bijna een jaar later toch wel, want bij Freecom denken ze niet niet alleen praktisch maar ook aan mooi. Zo is er de Freecom Touchdrive Custom (160 GB of 250 GB of 320 GB). Dit is een witte harde schijf waarbij je zelf de afbeeldingen kunt verwisselen. Je print je favoriete foto of afbeelding en deze schuif je in het hoesje aan de buitenkant van het apparaat. En wil je een leuk kleurtje dan is de Freecom Touchdrive Pink (160 GB of 250 GB) natuurlijk helemaal leuk. Deze externe harde schijf is lichtroze en heeft, net als de Freedom Touchdrive Custom, een geintegreerde USB kabel en overleeft een val van 2 meter door het anti-shock meganisme.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com