You are here: Home » Gadgets » Asus EEE PC

Asus EEE PC

geschreven door Constance

Zoals ik van de week al schreef was ik van plan om de Asus EEE PC in Los Angeles te kopen (klik hier voor dat artikel), maar helaas kan je in de VS alleen de Asus EEE PC online kopen.

Daarom heb ik vanmiddag de Asus EEE PC toch maar ‘gewoon’ in Nederland bestelt en wel in het lichtblauw. Eigenlijk ging mijn voorkeur uit naar een roze, maar dat vond mijn man toch wel een beetje teveel Barbie. Daarom heb ik, als compensatie, een roze laptoptas gekocht, speciaal voor de Asus EEE PC. Zodra ik de hele set (laptop en tas) binnenheb, maak ik een aantal foto’s en deze ga ik op hier, op shoppen.blogo.nl,  publiceren en natuurlijk ga ik ook een uitgebreid verslag doen van deze mini laptop, dus wordt vervolgd…….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com