You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Toetsenbordreiniger

Toetsenbordreiniger

geschreven door Constance

Heb je een flexibele werkplek en weet je niet wat je voorganger allemaal heeft uitgespookt met het toetsenbord of de telefoonhoorn. Of als je (net als ik) regelmatig in een hotel slaapt en niet wil weten wat de slaper van de nacht ervoor heeft gedaan met de afstandsbediening, kortom heb je een (beetje) last van smetvrees?

Hol dan naar de Blokker en koop een potje Cyber Clean. Dit groene ‘snot’ reinigt oa. je toetsenbord, mobiele telefoon etc. Haartjes, boterhammenkruimels, huidvet etc. alles wordt opgenomen en je apparaat is gelijk ook gedesinfecteerd. Als je de foto’s op de website bekijkt zie je gelijk waar je Cyber Clean nog meer voor kunt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com