You are here: Home » Schoenen & laarzen » Ugg

Ugg

geschreven door Constance

Wie is er niet op zoek naar een (voordelig) paar Ugg laarzen? Volgens mij bijna alle meiden in Nederland!

Je kunt via Auzzie Ugg Exclusive (rechtstreeks uit Australië) een groot aantal modellen (de meeste kleuren en maten zijn op voorraad) bestellen, zoals Classic Ultra Short, Short, Tall en Crochet. Ultra Tall, Sunburst Tall, Fluff Flipflop, Upside, Coquette Slipper, Kohala en Kid’s Classic Short. De prijzen zijn in Amerikaanse dollars en de verzendingkosten zijn inclusief. Helaas moet je wel rekening houden met evt. invoerrechten en btw maar dan ben je nog steeds veel voordeliger uit dan in Nederland. Je hebt je bestelling na ong. 2 weken in huis. (Dus zeker de moeite waard, ook omdat er toch een groot aantal webwinkels zijn die zeggen Ugg laarzen uit voorraad te kunnen leveren maar hun beloftes niet kunnen waarmaken.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com