You are here: Home » Gadgets » Mobiele telefoon

Mobiele telefoon

geschreven door Constance

Ik ben een paar maanden geleden een zoektocht gestart naar een nieuwe mobiele telefoon (klik hier voor dat artikel), maar eindelijk is ie er dan toch gekomen.

Het is de Samsung U600 geworden en dan de witte uitvoering. (Zij is ook verkrijgbaar in zilver, zwart en roze.) De Samsung U600 is echt superplat, en heeft een 3.2 megapixel camera met flits. Verder is het Quadband toestel en door de samenwerking met Bang & Olufsen heb je een MP3 speler met een perfect geluid. Het is wel een echt vrouwentoestel, zeker de witte, zilveren of roze versie, maar ik ben er echt heel blij mee. En de batterij heeft een standbystand van bijna 4 dagen ;).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com