You are here: Home » Kerst » Kersttrend in een romantisch interieur

Kersttrend in een romantisch interieur

geschreven door testman

Heb je een klassiek romantisch interieur dan is dit echt jou jaar. De kleuren ivoor wit, warm grijs en zilver parelmoer zijn volop te krijgen en geven een natuurlijke uitstraling vooral met glazen sierlijke ornamenten. Hang je letterlijk de romantiek in de lucht!


Deze kerststijl is romantischer dan ooit te voren. Laat je meevoeren door de kersttrend van dit jaar, de kleur, de geur en het gevoel van de liefde. Zachte tinten, breekbare materialen, frivole vormen en bloemaccenten maken de kerstboom helemaal van deze tijd. De lieflijke stijl kenmerkt zich door het gebruik van zachte accenten en printmotieven op de kerstballen en ornamenten.

Wanneer je een uitgesproken uitbundig interieur hebt. Denk dan eens aan donker roze, wijn rood en bronzen in combinatie met rustige kleuren als lavendel en parelmoer. Gebruik veel mooie grote strikken en bloemen in combinatie met glazen ornamenten.

Neigt je interieur meer naar Barok, dan moet je beslist kleuren als aubergine, braamrood en goud eens proberen. Ze geven je kerstinterieur een dramatische sfeer. Voeg hier ornamenten, vogels en andere mooie hangers aan toe en je waant je weer in de Barok periode.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com