You are here: Home » Shoppen » Ontharen

Ontharen

geschreven door Constance

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, ben ik bezig met het permanent ontharen van de bikinilijn en de oksels. (Klik hier voor dat artikel.)

Ik heb er nu 3 sessies voor de bikinilijn en 2 sessies voor de oksels opzitten bij de Kliniek Emmastraat in Amsterdam en ik ga volgende week weer. En ik ben er zo vreselijk blij mee! Geen bultjes en ingegroeide haren, en ook hoef je niet elke dag meer je oksels te scheren, want ik zie nu al resultaat. Natuurlijk is nog niet alles weg, maar het gaat de goede kant op. Mocht je nu ook denken, dat is iets voor mij, begin dan nu al zodat je aankomende zomer ‘haarloos’ in je bikini kunt lopen. Je moet nl. 6 tot 8 weken wachten tussen de behandelingen en je wordt gem. 6 tot 8 keer ‘geflitst’. Dus mocht je geen Sinterklaas- of Kerstcadeau weten is misschien een ‘ontharingsabonnement’  een idee.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com