You are here: Home » Shoppen » Lancaster

Lancaster

geschreven door Constance

Wil je het hele jaar een gezond bruin kleurtje zonder dat je onder de zonnebank hoeft?

De Lancaster Infinite Bronze Sunlight Makeup lijn is dan echt iets voor jou! De lijn bestaat uit 2 poeders (Carrousel Compact Powder en Sunlight Palette) en een aantal make-up producten, zoals nagellak, lipgloss, lipbalm, mascara en een oogpotlood. Alle kleuren zijn geschikt voor een ‘natuurlijke’ uitstraling of voor een zongebruinde huid. Ik heb zelf de lipgloss en de lipbalm mogen proberen en deze zijn echt prachtig. De lipgloss glimt echt lekker, zonder dat ie plakt en de lipbalm is perfect voor in de zon, want je lippen drogen niet uit en hebben toch een leuk kleurtje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com