You are here: Home » Slaapkamer » Slapen onder een doos

Slapen onder een doos

geschreven door testman

Al eens onder een kartonnen doos geslapen? Waarschijnlijk niet. Er zijn echter duizenden jongeren in ons land voor wie op straat leven wel de harde realiteit is. Stichting Zwerfjongeren Nederland probeert daar wat aan te veranderen.


Er is een uniek project gestart in de vorm van dekbedovertrek Le Clochard. Op dit dekbedovertrek staat een afbeelding gedrukt van een uitgevouwen kartonnen doos. Een groot deel van de opbrengst van Le Clochard gaat naar Stichting Zwerfjongeren Nederland. Met de inkomsten worden woonprojecten ondersteund, waar begeleiding naar werk of een opleiding voorop staat. Dus door onder deze kartonnen doos te slapen, help je een zwerfjongere eronder vandaan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com