You are here: Home » Groen wonen » Droogmolen Wallfix

Droogmolen Wallfix

geschreven door testman

Geld besparen vinden we allemaal fijn. Zeker wanneer het lekker zonnig is buiten is het niet nodig om de was in de wasdroger te doen. Buiten de was op hangen is niet alleen goedkoper, het is ook milieubewuster. Maar om nou zo’n grote droogmolen, vol met was, midden in je tuin te zetten terwijl je ook van je tuin wilt genieten?


Dat hoeft ook helemaal niet met de Droogmolen Wallfix. Brabantia’s heeft een nieuwe Wallfix droogmolen die maar weinig ruimte nodig heeft. Dit handige model dat eenvoudig aan een muur bevestigd kan worden, neemt ook uitgeklapt weinig plaats in. Met een simpele handbeweging klapt de droogmolen uit en je hebt maar liefst 25 meter drooglengte.

Met behulp van de meegeleverde wandhouder, bevestigingsmaterialen en handleiding is de Wallfix door iedereen eenvoudig te monteren. Er zit zelfs een speciale, meegeleverde beschermhoes bij om er voor te zorgen dat de Wallfix schoon blijft als deze niet in gebruik is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com