You are here: Home » Ladygadgets » Verkoopcursus voor mannen

Verkoopcursus voor mannen

geschreven door Constance

Mannen, mannen, mannen toch. Zodra jullie ons vrouwen iets technisch moeten verkopen gaat het vaak volledig mis.

Mijn eigen meest geestige ervaring was wel toen ik een auto ging kopen met een vriendin samen en binnen 1 uur (inclusief proefritje) besloot om die auto aan te schaffen. “Maar moet je dan niet je vader even bellen of je vriend” stamelde de geschrokken verkoper terwijl hij bleek wegtrok… Mijn vriend (ex) heeft echt totaal geen verstand van auto’s. Toen mijn vorige auto het begaf boog hij zich over de motorkap samen met een mannelijke collega en kwamen de heren tot de conclusie dat ik m maar het beste naar de sloop kon brengen.

Bleek dat er een ringetje (10 cent) was losgeschoten waardoor de motor lekte…

Enfin – dit terzijde – mijn collegablogster Constance van shoppen.blogo heeft een speciale rubriek gewijd aan haar ervaringen bij het kopen van een nieuw mobieltje…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com