You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Tulip ego – what’s in a name

Tulip ego – what’s in a name

geschreven door Constance

Voor een slordige 3.500 euro kunnen wij dames met een handtas overstraat waar je alleen digitale spullen in kwijt kunt. De ultieme vrouwencomputer, Tulip Ego heeft ‘m gemaakt. En als je echt geld teveel hebt, dan kun je ook een diamanten uitvoering (limited edition uiteraard) aanschaffen.

Toegegeven, de Tulip Ego is prachtig, en goed bedacht van dit een beetje stoffig geworden bedrijf.

Heb ‘m gezien bij een demo bij de Bijenkorf, en de Tulip Ego heeft alles wat je je kunt wensen. Ziet er mooi uit. goed werkgeheugen en niet te groot. Alles is mooi geïntegreerd en je kunt de covers (skins)verwisselen en aanpassen aan je outfit.

3 USB-poorten
Wireless
Bluetooth
UMTS zodat je onderweg TV kunt kijken

Vooral leuk als een grote PDA zeg maar, of als je veel reist of onderweg bent. Weet niet of het geschikt is voor het serieuze kantoorwerk zeg maar.
Meer weten, check de website van Tulip Ego (wel een beetje jammer dat die site er nog zo ongelovelijk ’techneut-gemaakt’ uitziet. Tipje voor Tulip: zorg ook dat je site dan helemaal ‘lady-branded’ is!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com