You are here: Home » Wonen » Kwakende wekker?

Kwakende wekker?

geschreven door testman

Er zijn een aantal dingen in huis waar ik een enorme hekel aan heb. Een daarvan is onze wekkerradio. Je kent het wel, een lelijk zwart vierkant ding welke ook nog eens ’s nachts een enorm groen licht verspreid door je hele kamer. Alain kan er niet van buiten of is er nogal aan gehecht, anders had ik hem allang uit huis gedaan. Hij stelt dat ding ook nog eens in op 2 verschillende tijdstippen ’s ochtends, want dan kan je na de eerste keer dat die met een hoop herrie je direct klaarwakker piept, nog lekker even doorslapen. (dus niet) Om vervolgens na een kwartiertje weer dezelfde oorverdovende herrie te maken. Ik vind, wat moet je met een wekker, als je 2 kleine kinderen hebt die toch wel om 6 uur naast je bed staan? En mochten ze een keertje “uitslapen”, dan is dat maar mooi meegenomen. ..
Maar goed, nu zag ik deze hele grappige wekkertjes die ik zelf wel erg leuk vind en misschien Alain ook wel. Een klassieke wekker die een modern tintje heeft gekregen.
Ze kwaken, brullen, bubbelen of knorren je wakker. Geen hard en irritant gepiep meer. Dat is weer is anders wakker worden dacht ik zo. 1 keer raden wat Alain dit jaar onder de kerstboom vindt…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com