You are here: Home » Shoppen » De Huishoudbeurs wordt Stout!

De Huishoudbeurs wordt Stout!

geschreven door Constance

De Huishoudbeurs (volgend jaar van 10 februari t/m 18 februari in de Rai) wordt Stout!

Zo is er uit een onderzoek, onder 400 dames, gebleken dat de Nederlandse vrouw behoorlijk Stout is. Zo snoept 8 van de 10 vrouwen wel eens in haar eentje en ruim 60% vindt het leuk om samen met vriendinnen mannen te “keuren”. Ook geeft de helft van de Nederlandse vrouw wel eens te veel geld uit aan producten die ze eigenlijk niet nodig heeft, zoals kleding en make-up. Verder wordt er regelmatig geroddeld en bedenkt 43% van de dames wel eens een smoesje om onder een afspraak uit te komen. Tijdens de Huishoudbeurs wordt het centrale themaplein de plek waar alle dames kunnen genieten van alles wat eigenlijk niet mag of kan. Het is dé plek op de beurs om ongegeneerd te genieten van bergen chocola, oeverloos roddelen onder genot van een ‘stout’ drankje, veel te veel geld uitgeven aan mooie spullen en wellicht vijf minuten één op één te chatten met dat lekkertje uit die ene soap.” En er komt een speciale make-over booth. Een plek waar bekende stylistes bezoekers omtoveren in ‘stoute’ vamps in samenwerking met talloze cosmeticamerken en beautysalons.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com