You are here: Home » Verlichting & lampen » Lichtspot met zonder lamp

Lichtspot met zonder lamp

geschreven door testman

In huis zijn er vaak donkere hoeken waar je ook overdag behoefte hebt aan meer licht. Bij VELUX kwam ik de ideale oplossing tegen. Je maakt een gat in je dak en je plafond en verbindt deze met een buis. En je sluit weerskanten af met een raampje. Zo creëer je als het ware een daglichtspot. Het is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld een inpandige gang, hal, toilet of trapgat. Een Daglichtspot levert op een heldere, zomerse dag evenveel licht op als een 60 watt lamp. En voor de avonduren, als er geen zonlicht meer is, is er een lampkit verkrijgbaar. Zo is de ruimte zowel ’s avonds als overdag goed verlicht. Het mooie van dit systeem is dat de ruimte tussen het plafond niet eens zo klein hoeft te zijn. Want zelfs een ruimte groter dan 2 meter is te overbruggen. En dan is er ook nog een ventilatie-unit verkrijgbaar. Meer licht, minder energiekosten en ventilatie.

Andere berichten in rubriek Verlichting:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com