You are here: Home » Ladygadgets » Handig mobieltje: Nokia N73

Handig mobieltje: Nokia N73

geschreven door Constance

Nu was ik enigszins humeurig dat ik voor de zoveelste keer in een jaar een nieuw mobieltje moest aanschaffen, maar ik moet zeggen dat ik (nu ik begin door te krijgen hoe het ding werkt, da’s nog niet zo eenvoudig) mn nokia N73 toch wel handig begin te vinden. De agendafunctie is hartstikke goed, en direct zichtbaar op het scherm. En fotootjes (tis 3,2 megapixels, voor een cameraatje niks natuurlijk, maar voor een mobieltje heel wat) kan ik direct, met een kabeltje, mn Imac inladen. Verder moet ik nog uitvinden hoe ik het menu kan aanpassen.

Enfin, heb zometeen een hele batterij telefoons want mn Razr is gemaakt (ligt nog in Madrid), mn Pebble doet het weer een soort van, en ook de test-Sony Ericsson kan ik dinsdag gaan gebruiken. Met daarnaast nog 3 oude nokia’s die me in tijd van telefoonnood door het leven hebben geholpen… Ik ga een museum beginnen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com