You are here: Home » Ladygadgets » Wéér een nieuwe telefoon .. Nokia N73

Wéér een nieuwe telefoon .. Nokia N73

geschreven door Constance

Het houdt niet op, dit feest van nieuwe telefoons. Vandaag maar weer eens een verse portie klant-bashing gehaald bij Vodafone. Probeer mn Pebble, die het al na ZES weken begaf, gerepareerd te krijgen.

Het ministerie van Telefonie hoor, ze houden je rustig 365 dagen bezig met allerlei excuses om niets te hoeven doen – en dan…. is je garantie verlopen.

Ik heb helaas meerdere telefoons (en nummers) nodig voor mn werk, dus vooruit dan maar. Van verschillende kanten is mij de Nokia N73 aanbevolen en ik heb de stap maar gewaagd. NIks leuke kleurtjes, gewoon een mannentelefoon met zilverkleurige en zwarte accenten. Beetje saai, maar hopelijk doet het ding gewoon wat ‘ie moet doen, zonder het na een paar keer bellen te begeven…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com