You are here: Home » Gadgets » Nieuw mobieltje?

Nieuw mobieltje?

geschreven door Constance

Mijn abonnement is bijna verlopen dus is mijn zoektocht begonnen naar het voordeligste en leukste mobieltje.

Ik heb nogal wat eisen, want ik wil een clamshell model met radio + MP3 speler en camera en hij/zij moet er ook nog leuk, vrouwelijk, charmant etc. uitzien. Ik heb nu een website gevonden, Telecomvergelijker, waarbij je voor elk toestel een prijsadvies op maat krijgt. Dus je geeft om welk toestel het gaat, bij welke provider je zit, voor hoelang je je abonnement wilt vastleggen en voor hoeveel belminuten per maand en dan zie je meteen waar je het voordeligste uitbent. Ik heb dit getest bij verschillende modellen en het klopte elke keer weer. Dus om jullie die zoektocht te sparen, dit is echt de oplossing! En ik ben er ook uit, het wordt weer een Sony Ericsson (het blijft mijn favoriete merk).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com