You are here: Home » Gadgets » Elite mobieltje

Elite mobieltje

geschreven door Constance

Het bekende modellenbureau Elite heeft haar 1e mobiele telefoon gelanceerd.

De eML1 is een hip vierkant toestel van 5,9 bij 5,3 bij 2,25 centimeter heeft een 65.000 kleuren TFT display, een VGA camera en een tweede OLED schermpje van 96 bij 96 pixels. Zoals een model betaamt weegt deze mobiel met 75 gram erg weinig, maar kan optioneel wel worden voorzien van grote bling-kettingen. Voor 290 euro ben je al een model in spe, en dan krijg je hem geleverd in de speciale beautycase.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?