You are here: Home » Gadgets » Gucci Ipod case

Gucci Ipod case

geschreven door Constance

Ik ben zelf wel dol op luxe tasjes, tassen ed. en ik zag bij gadgets.blogo.nl een heel mooi Ipod tasje staan van Gucci.

Het tasje komt uit de Guccissima collectie en deze collectie omvat ook grotere tassen, schoenen, lederwaren en woonaccessoires. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, van camel en beige t/m bruin en chocoladebruin. Het is een zeer stijlvolle collectie geworden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?