You are here: Home » Gadgets » Is het een sjaal, is het een jack, is het een regenjas?

Is het een sjaal, is het een jack, is het een regenjas?

geschreven door Constance

Nee het is een Skoody! Wat is een Skoody?

Dat is een fleece sjaal die je kan openritsen, dan heb je een jack en draai het jack binnenstebuiten en je bent beschermd tegen de regen! Heel handig en het pakje past altijd wel in een koffer of tas. Er is een kinder-, dames- en herencollectie en in heel veel leuke kleuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?