You are here: Home » Gadgets » Panty in een spuitbus

Panty in een spuitbus

geschreven door Constance

Bij bepaalde beroepen moeten vrouwen altijd een panty
dragen, zelfs als de mussen dood van het dak vallen.

Uit Japan komt de oplossing: je spuit een laagje op je huid en dan lijkt het alsof je een panty draagt, maar dan wel zonder ladders. Ik vind het een ideale oplossing, maar voorlopig in Nederland alleen via internet te bestellen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?