You are here: Home » Gadgets » Automatische wimperkruller

Automatische wimperkruller

geschreven door Constance

Ik ben altijd op zoek naar de perfecte mascara, wimperkrullers etc., m.a.w. mijn wimpers worden in de watten gelegd.

Nu hebben ze bij Sephora een oplossing, nl. een automatische wimperkruller (een soort haarkruller maar dan voor je wimpers). Ik heb ‘m online besteld dus moet ik nog even op de postbode wachten. Of het werkt, kunnen jullie binnenkort lezen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?