You are here: Home » Tuin & terras » Ze zijn er weer bij Lidl; jacuzzi’s én zwembaden

Ze zijn er weer bij Lidl; jacuzzi’s én zwembaden

geschreven door Constance

Waarschijnlijk zit er voor de meesten van ons geen vakantie in het buitenland in, en dan blijft de achtertuin, de camping of het terras over. Maar als we weer dezelfde tropische temperaturen van vorig jaar krijgen is het wel erg lekker om te kunnen afkoelen in je eigen zwembad of jacuzzi.

Vanaf morgen, 18 mei, heeft de Lidl-Shop (dus alleen online, niet in de winkel) een 2-tal jacuzzi’s en verschillende zwembaden in de aanbieding. Meer informatie vind je in de speciale zomerfolder.

De jacuzzi’s;

De Bestway opblaasbare jacuzzi Palm Springs heeft wanden van 71 cm. hoog en deze zijn gemaakt van sterk TriTech materiaal en heeft een geïntegreerd waterfiltratiesysteem. Tevens krijg je er een opblaasbare cover bij, een chloordispenser, verwarmingspomp en repatiekit. De jacuzzi heeft een doorsnee van 196 cm. en is geschikt voor 6 personen.

De MSPA opblaasbare blauwe jacuzzi is 70 cm. diep en heeft een doorsnede van 180 cm. en is geschikt voor 4 personen. De wanden zijn gemaakt van pvc, en wordt geleverd met een waterfilter, afdekzeil, afstandsbediening en een reparatiekit.

De zwembaden;

Er zijn 2 ronde en 1 rechthoekig model, alle 3 van het merk Bestway. Beide ronde zwembaden hebben een doorsnee van 366 cm. waarbij het voordeligste model 84 cm. hoog is en het duurdere model 100 cm. Dit laatste model heeft wanden van stevig TriTech en wordt geleverd incl. een zwembadtrap, reparatiekit, filterpomp en een afdekzeil. Het voordeligere model is gemaakt van pvc en wordt afgeleverd met een afdekzeil, een filterpomp en reparatiekit.

Het rechthoekige model is 66 cm. hoog, bij 300 cm. lang en 201 cm. breed. Deze wanden zijn gemaakt van TriTech, en dit bij model zit ook een afdekzeil, een filterpomp en een reparatiekit.

Wil je een lekker bad in je tuin of terras, om af te koelen, en heb je geen groot budget, dan kan je ook nog kiezen voor 2 opblaasbare zwembaden. Die zijn er al voor minder dan euro 50,00.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com