You are here: Home » Huisdieren » Designed by Lotte; eindelijk een mooie stylish krabpaal in je huis

Designed by Lotte; eindelijk een mooie stylish krabpaal in je huis

geschreven door Constance

Zoals jullie weten hebben Testman en ik 2 poezen in huis rondlopen, Noa (Siberische Boskat) en Lotta (Noorse Boskat x Turkse Van) en doordat de dames veel buiten komen kunnen zij hun nagels lekker aan de bomen en struiken buiten krabben. (We hebben ook nog een krabmat binnen, voor als het regent.) Een krabpaal hebben we, gelukkig, niet nodig want echte schoonheden zijn dit meestal niet. (Onze dames zijn dat wel.)

Waarschijnlijk ben ik niet de enige die hier zo over denkt want ik kwam, per toeval, terecht op de ‘Designed by Lotte’ website terecht. De producten van Designed by Lotte hebben een landelijke uitstraling en zijn geïnspireerd door romantische vormen in combinatie met stoere elementen en worden gekenmerkt door natuurlijke materialen en kleuren, voor kat én hond. Er zijn niet alleen stylish kattenkrabpalen, maar ook honden- en kattenmanden, opbergboxen, trendy radiatormanden en speeltjes.

Maar om terug te komen op de krabpalen, ik vind zelf krabpaal ‘cactus’ echt geweldig. Deze is er in wit en taupe. En ga je voor een meer natuurlijke stijl, dan zijn Aviva, Elora en Jazz iets voor jou, want deze zijn gemaakt van echte boomstammen waardoor je altijd een uniek exemplaar in huis hebt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com