You are here: Home » Slaapkamer » Heerlijk slapen in Van Morgen bedlinnen

Heerlijk slapen in Van Morgen bedlinnen

geschreven door Constance

Wie wil dit nu niet? Iedere dag het gevoel hebben alsof je wakker wordt in een 5-sterrenhotel. De dag beginnen vanuit een smaakvol bed en de avond starten met krakende lakens. Dat is precies wat Van Morgen, het gloednieuwe beddengoed merk, jou gunt.

Van Morgen levert het beddengoed van je dromen rechtstreeks van hun Portugese weverij naar jouw slaapkamer, zonder onnodige en dure tussenschakels. Tel daarbij de ethisch verantwoorde productie van alle overtrekken nog bij op en met een gerust hart slapen is wat je vanaf nu doet met Van Morgen. Van Morgen is er van overtuigd dat alles in het leven draait om de kwaliteit en nooit om kwantiteit. Hoe die kwaliteit bereikt wordt, kan voor iedereen anders zijn. Maar een ding is zeker: iedere dag is een nieuwe kans om alles uit het leven te halen wat erin zit. En daar komt Van Morgen bij om de hoek kijken. Door fijne dekbedden in goede designs en van hoge kwaliteit op de markt te brengen, die jou happy maken én positieve energie geven, streven zij ernaar om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren. Want zij zijn ervan overtuigd dat deze 2 de basis vormen om uit elke dag het ultieme te halen.

Kwaliteit ligt bij Van Morgen bovenop, net als het beddengoed. Daarom zijn zij de oplossing voor beddengoed tussen de twee uitersten: kwalitatief cheap of te kostbaar. Enkel het beste is goed genoeg. Daarom vinden zij het belangrijk dat alle materialen stevig en zacht zijn. Wat hun geheimen daarvoor zijn? De weeftechniek satijn maakt de stof voelbaar zachter en hoe uniformer de vezels onderling zijn, hoe hoger de kwaliteit van de stof. Daarbij zorgt Van Morgen voor lange vezels, want hoe langer de vezel, hoe meer deze geschikt is om aan elkaar te weven en hoe beter deze zijn kwaliteit bewaart.


Dan nog even over de kussens en dekbedden. Daar gebruiken zij schapenwol voor, want wol reguleert en werkt ventilerend. Schimmels en huisstofmijt krijgen geen kans en jij slaapt als een roos. Daarnaast is wol een zeer milieuvriendelijk product. Wollen producten worden namelijk vervaardigd via duurzame productieprocessen en zijn volledig recyclebaar. Van Morgen kan zich namelijk geheel vinden in de uitgangspunten van het Better Cotton Initiative (BCI).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com