Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg
  • Ikea ANVÄNDBAR Collectie Ikea ANVÄNDBAR Collectie
  • IKEA HEMSMAK limited edition voor in de keuken IKEA HEMSMAK limited edition voor in de keuken
  • Boretti lanceert nieuwe buitenkeukens Boretti lanceert nieuwe buitenkeukens
  • Paasproeverij bij Oil & Vinegar Paasproeverij bij Oil & Vinegar
wonen

Bedlinnen bij Dille & Kamille

De dagen worden korter en dus de nachten langer en dan is het natuurlijk erg fijn om je huis én slaapkamer gezellig en knus te maken. Door over in je huis kaarsen neer te zetten, lekker te liggen op de bank onder een warm kleed en je huis aan te kleden met woonspulletjes.

image-2016-11-16

Je slaapkamer krijgt een upgrade met het nieuwe bedlinnen van Dille & Kamille, en dit gemaakt van 100% bio katoen. Dit biologische katoen is bovendien GOTS gecertificeerd, dus de productie verliep onder eerlijke omstandigheden. De collectie is verkrijgbaar in de kleuren celadon, lichtgrijs en zandgrijs in de maten 140×220 cm. en 240×220 cm. Het bedlinnen wordt geleverd in een handig katoenen zakje met kussenslopen.

En wist je al dat Dille & Kamille ook leuke kerstpakketten heeft, waarmee je je familie en vrienden kunt verrassen. Wat dacht je van het pakket ‘Op Reis naar Italië’ of ‘Voor de Hobbykok’ en de ‘Ovenschotel’. Maar je kunt van alle artikelen in de gehele winkel een mooi pakket laten maken. En kan je niet kiezen, ga dan voor de cadeaukaart, en deze is in de winkel én ook online  in te leveren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?