You are here: Home » Webwinkels » Bedlinnen bij Dille & Kamille

Bedlinnen bij Dille & Kamille

geschreven door Constance

De dagen worden korter en dus de nachten langer en dan is het natuurlijk erg fijn om je huis én slaapkamer gezellig en knus te maken. Door over in je huis kaarsen neer te zetten, lekker te liggen op de bank onder een warm kleed en je huis aan te kleden met woonspulletjes.

image-2016-11-16

Je slaapkamer krijgt een upgrade met het nieuwe bedlinnen van Dille & Kamille, en dit gemaakt van 100% bio katoen. Dit biologische katoen is bovendien GOTS gecertificeerd, dus de productie verliep onder eerlijke omstandigheden. De collectie is verkrijgbaar in de kleuren celadon, lichtgrijs en zandgrijs in de maten 140×220 cm. en 240×220 cm. Het bedlinnen wordt geleverd in een handig katoenen zakje met kussenslopen.

En wist je al dat Dille & Kamille ook leuke kerstpakketten heeft, waarmee je je familie en vrienden kunt verrassen. Wat dacht je van het pakket ‘Op Reis naar Italië’ of ‘Voor de Hobbykok’ en de ‘Ovenschotel’. Maar je kunt van alle artikelen in de gehele winkel een mooi pakket laten maken. En kan je niet kiezen, ga dan voor de cadeaukaart, en deze is in de winkel én ook online  in te leveren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com