You are here: Home » Webwinkels » Sofacompany opent pop-up store in Amsterdam

Sofacompany opent pop-up store in Amsterdam

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar design sofa? De online meubelstore Sofacompany opent pop-up store in Amsterdam
en is perfect voor iedereen die dol is op Scandinavisch design.

sofa 1

De Do It Yourself meubelshop Sofacompany is nu geopend en hier kan je de stof voelen, kiezen uit verschillende details en natuurlijk zitten op alle sofa’s en stoelen en daarna jouw favoriet een eigen ontwerp geven. Dus voel of de wol niet prikt, ruik dat het massief Grenen hout uit Nieuw Zeeland de natuur in huis brengt en ervaar de meest relaxte stoel of sofa.

De ontwerpers Cathrine en Christian Rudolph combineren de laatste trends met interieurinspiratie uit de jaren ’50, ’60 en ‘70. De meubels worden in house in Denemarken ontworpen en geproduceerd in een eigen fabriek in Vietnam. Door alles in eigen hand te houden kun je een kwalitatief en origineel meubelstuk voor een mooie prijs aanschaffen. En een goed ontwerp betekent speciale aandacht voor de details; de kleur van een knoop, het stikwerk, de vorm van de poten, het materiaal, of de kromming van de rugleuning. Het zijn vaak de kleine dingen die het verschil maken.

sofa 2

Je kunt in de pop-up Sofacompany en online aan de slag met jouw eigen droom ontwerp. Bij een keuze aan ruim 1.500 verschillende combinaties is wat hulp van een expert in de winkel niet geheel overbodig. Je krijgt er volop hulp bij het gebruik van een speciale online ontwerpmodule die je maar liefst 40 verschillende modellen, 5 soorten houten meubelpootjes en 35 verschillende stoffen toont waar je uit kunt kiezen. Sofacompany maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Ga je voor
walnotenhout of eikenhout? Ben je fan van viltstof, linnen of kies je toch liever voor een effen kleur wol? Pimp je bank met knopen die er in alle kleuren van de regenboog te vinden zijn. Laat je creatieve geest de vrije loop en creëer jouw eigen unieke gedroomde favoriete sofa!

sofa 3

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com