Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles
  • Etos zomer musthaves Etos zomer musthaves
  • Nieuwe keuken; IKEA introduceert VARDAGEN serie Nieuwe keuken; IKEA introduceert VARDAGEN serie
shoppen

Bulbby heeft ook woonaccessoires met je eigen naam

Gisteren stond de koerier op de stoep met een pakketje en de afzender was Bulbby. Bulbby had nl. vernomen dat ik een nieuwe keuken zou krijgen, deze is inmiddels geïnstalleerd maar daarover later deze week meer, en zij vonden het leuk idee om 2 toepasselijke artikelen te sturen.

bulbby

Want waarschijnlijk ken je Bulbby  wel van oa. de handige gym- of schooltassen voor je kind, de broodtrommels en de babyartikelen. Maar er zijn ook hele handige accessoires voor in huis, op de tafel en in de keuken te koop.

In mijn pakje zat een stoere grijze keukenschort en een mooie glazen waterfles met een beugeldop. De schorten zijn er voor volwassenen maar ook voor kinderen, evt. zelfs met een bijpassende koksmuts. Je kunt kiezen uit 7 kleuren en  21 verschillende teksten.

De waterfles heeft 28 verschillende teksten en is het dan ook geen leuk idee om,  bij een familiediner of bruiloft, elke gast zijn of haar eigen fles geven en dat na afloop deze als cadeau mee naar huis genomen kan worden?

 

Bulbby heeft natuurlijk ook bijpassende placemats, servetten, tafellakens en zelfs windlichten zodat je keuken en/of eettafel helemaal in 1 stijl blijft.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?