You are here: Home » Accessoires » Test; Teufel Audio Bamster XS

Test; Teufel Audio Bamster XS

geschreven door Constance

Teufel Audio heeft mij 2 artikelen opgestuurd voor een test, de Teufel Bamster XS en de Teufel Mute headset. En vandaag kan je alles lezen over de Bamster XS, en volgende week is de Teufel Mute aan de beurt. De Teufel Audio Bamster XS is het kleine zusje van de Bamster BT. De Bamster BT heb ik vorig jaar juni getest en mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn ervaringen klik dan op deze link.

Teufel Audio bamster xs

De Bamster XS is ook echt XS want hij past met je gemak in je handtas, clutch of broekzak. En je hoeft ook niet bang te zijn dat ie dan beschadigd want bij de meegeleverde accessoires zit ook een mooi, vilten hoesje. En natuurlijk heeft ook de XS de herkenbare rode Teufel band om de speaker zitten en ook is het design van de XS mooi en strak.

Teufel-Bamster volumeknop

In de midden van de XS, op de ring, zit de volumeregeling en aan de zijkant de aan-/uitknop en daar zit ook de micro-usb aansluiting en de aux- aansluiting. Je kunt het volume ook regelen via de volumeknoppen van je smartphone of tablet. Behalve het hoesje zit er in de doos ook een USB-oplaadkabel, een  aux-stereokabel, een anti-slipmatje en een haak die je aan het hoesje kan vastklikken.

Het matje is ideaal om de Bamster XS op de zijkant te kunnen zetten, want zonder dit matje valt de XS anders heel snel om, ook beschermt het matje de speaker tegen krassen en worden trillingen van de bas opgevangen.

Zoals eigenlijk bij elk Teufel Audio BT apparaat is ook het koppelen van de XS weer heel eenvoudig en de BT verbinding blijft tot 10 meter stabiel. Als je de aux-kabel gebruikt moet je wel de BT op je device uitzetten. Als de accu volledig is opgeladen, dat duurt zo’n 2 uur, en dan gaat ie ong. 10 tot 14 uur mee. Je kunt natuurlijk muziek beluisteren met de XS maar hij is ook te gebruiken voor een conferencecall of een ‘gewoon’ telefoongesprek.

Teufel-Bamster-XS aansluitingen

Nu wil je natuurlijk weten hoe de Bamster XS klinkt. Daarover kan ik heel kort zijn want de geluidskwaliteit is weer helemaal top. Hij heeft niet teveel bas (en dat vind ik erg prettig) en de hoge tonen klinken helder en duidelijk. En ook kan de speaker heel hard, en dat gaat zelfs zonder nare trillingen of andere vervormingen.

Conclusie; je hebt voor een lage prijs (euro 79,99) een hele goede speaker met de bekende Teufel Audio kwaliteit. En zoals bij elk Teufel apparaat mag je ook de Bamster XS 2 maanden lang uitproberen en als je niet tevreden bent, mag ie gewoon terug. En als je voor 27 februari as. een bestelling plaatst krijg je 10% korting. En natuurlijk ben je ook van harte welkom bij de Teufel Raumfeld Brandstore in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?