You are here: Home » Beauty » Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

geschreven door Constance

De Philips Sonicare DiamondClean familie heeft er nieuwe kleur bij, nl. Amethyst. En met deze paarse electrische tandenborstel geef je je badkamer glamour en stijl.

amythist

Met deze paarse variant speelt Philips op de trend zoals deze ook te zien was tijdens de New York Fashionweek en is daardoor een leuk item voor de fashionistas onder ons. Maar de DiamondClean Amethyst ziet er niet alleen mooi uit maar hij verwijdert ook tot 7 keer meer tandplak op lastig te bereiken plekken en ook wordt de gezondheid van je tandvlees in slechts twee weken verbetert. Tevens is klinisch bewezen dat tanden in slechts één week zichtbaar witter worden.

sonicare in glas

De DiamondClean Amethyst is uitgerust met de unieke Sonicare-technologie, die zorgt voor een dynamische reiniging door vloeistof tussen de tanden en langs het tandvlees te spuiten. Hierdoor wordt tandplak effectiever verwijderd op lastig bereikbare plekken, voor een schitterende glimlach. De reiniging kan aan jouw behoeften worden aangepast dankzij vijf poetsinstellingen:

• ‘clean’ voor een standaard reiniging van de gehele mond

• ‘white’ om vlekken op het tandoppervlak te verwijderen en voor wittere tanden te zorgen

• ‘polish’ voor natuurlijk glanzende, gepolijste tanden

• ‘gum care’ om het tandvlees zacht te stimuleren en te masseren

• ‘sensitive’ voor gevoelige tanden.

Je laadt deze borstel op in het speciale glas en dat hoeft maar 1x per 3 weken. De reisetui heeft een electriciteitssnoer en een USB-poort, zodat de tandenborstel ook via een laptop op te laden is.

Er zijn nu 4 verschilllende DiamondClean borstels; White, Pink, Black en Amethyst.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com