You are here: Home » Kindergadgets » Mail & Win; Kaspersky Total Security Multi-Device 2016

Mail & Win; Kaspersky Total Security Multi-Device 2016

geschreven door Constance

Lifestyle.blogo.nl speelt dit weekend voor Kerstman want het is een echt ‘weggeefweekend’. Ik mag, namens Kaspersky, 5 x het Kaspersky Total Security Multi-Device 2016 (twv. euro 63,95 per stuk), incl. een boxershort.

kaspersky

Wat biedt het Kaspersky Total Security Multi-Device 2016 allemaal? Het beschermt je ‘digitale leven’ tegen internetdreigingen en is tevens ook de ultieme beveiliging voor pc, Mac en Android. Verder voorkomt het identiteitsdiefstal en wordt je privacy beschermt. Ook zijn al je devices beschermt bij internetbankieren en online winkelen en biedt dit programma een verantwoorde online omgeving voor kinderen. Je wachtwoorden voor al je online accounts worden beheert en je foto’s, muziek en bestanden zijn gelijk ook beschermd. Het programma is geschikt voor pc, Mac (iPhone/iPad) en Android (telefoon/tablet).

De Kaspersky Safe Kids zorgt ervoor dat je kinderen dat je toezicht houdt op de tijd dat je kind gebruik maakt van het apparaten, de apps die hij of zij installeert, de bekeken webpaginaÔÇÖs, de locatie van je kind en zijn of haar contacten. (Wil je meer informatie over de Safe Kids functie, kijk dan hier.)

Nu vraag je je misschien af waarom je niet alleen het pakket krijgt, maar ook een boxershort. De uitleg is heel eenvoudig, want uit onderzoek is gebleken dat 77% van de Nederlanders hun wachtwoorden deelt of niet goed beschermd en dat men een (schone) onderbroek belangrijker vindt. En 71% heeft meer wachtwoorden dan onderbroeken ­čśë

Wil jij kans maken op zo’n pakket? Mail dan, voor 19 december as., je naam en adresgegevens en natuurlijk het antwoord op deze vraag; ‘Voor welke devices is het Kaspersky Safe Kids pakket geschikt?’. Je antwoord kan naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

De spelregels voor de Mail & Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

 

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Irene Niec 13 december 2015 - 11:24

Wat gaaf, veiligheid gaat voor alles.

Reageer
Barbara Dijkman 14 december 2015 - 23:27

Ik hou van veilig

Reageer
geebelen alice 16 december 2015 - 09:52

eindelijk met een veilig gevoel op laptop

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com