Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Batavus Pure Cycling Batavus Pure Cycling
  • VANMOOF lanceert een nieuwe damesfiets VANMOOF lanceert een nieuwe damesfiets
shoppen

Batavus lanceert de Batavus Quip

Wil je een stoere robuuste fiets die er ook nog eens hip en trendy uitziet? Batavus heeft de Batavus Quip gelanceerd en dit is een echte stadsfiets.

batavus quip geel

De Quip heeft een voordrager die extra smal is zodat je fiets altijd in een vol rek past, maar toch is de voordrager breed genoeg voor het vervoeren van al je boodschappen en shoppingbags kan vervoeren. Verder heeft de Quip een stevig frame, een onderbroken zitbuis, hoge velgen, 3 versnellingen en handremmen.

Verder is de Batavus Quip er in diverse matte kleuren, zoa mat oker, mat zwart en mat paars en dit in combinatie met  flitsende velgen in felroze, okergeel of grijs. De Quip is in een dames en herenframe verkrijgbaar. De spiksplinternieuwe Batavus Quip was al erkend als Goed Industrieel Ontwerp voor 2015, maar is onlangs ook nog bekroond met de prestigieuze GIO Special Award for Excellence in de categorie Originaliteit.

batavus quip paars

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?